image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

     FIRST TECH CHALLENGE este unul dintre cele mai mari concursuri de robotică pentru liceeni și cel mai mare din Romania. Întrucât acesta se încadrează in categoria B, înseamnă că nu primim finanțare de la Ministerul Educației.

Performanța echipei este direct dependentă de sponsorizările pe care le obținem, atât pe partea tehnică, pentru achiziționarea pieselor, a elementelor de joc, cât și pe partea non-tehnică, pentru promovarea prin materiale promoționale, pentru finanțarea sezonului competițional al echipei, din cadrul concursului FTC România.

Doar  pentru  anul financiar  2022, se mai pot asigura sponsorizari si in 2023 prin  redirectionarea  a 20% din impozitul pentru microintreprinderi  sau  pe profit platit catre ANAF. Acest lucru se poate face  cu ajutorul cererii  D177 in perioada 01.07.2023-31.12.2023 dar dupa ce se vor  depune situatiile financiare ale anului 2022 (bilantul pt 2022)  de catre fiecare societate doritoare, in baza unui contract de sponsorizare

Menționăm că sposorizările se pot face și prin redirecționarea a maxim 20% din impozitul pe profit trimestrial. Redirecționează 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii. Completează, semnează și trimite Formularul 230 pe adresa de e-mail a echipei noastre, iar noi vom continua demersul de depunere la ANAF.  Contactează-ne pe adresa de e-mail pentru încheierea Contractului de sponsorizare.

Având în vedere importanța sponsorizării, echipa “Helix” poate oferi sponsorilor următoarele beneficii: Logo afișat pe site-ul echipei, postări pe pagina Facebook, advertoriale pe contul de Facebook, afișare Logo pe pagina sponsorilor, afișare Logo pe programele/broșurile/orice material tipărit, Logo pe panoul publicitar, Banner la evenimentele echipei, Fotografie oficială a echipei cu produsele dvs., Logo sponsor pe cutia robotului, Banner outdoor la evenimente în sală, Logo inscripționat pe baloane oferite la meciurile oficiale, prezențe la evenimente și campaniile de marketing organizate de sponsor.