Category

Date

21 ian. 2023

Time

8:00 am - 7:00 pm

DEMO Thobor

Participanti : Eva, Codrut, Cristian, Sebastian, Alexia, Alexandru, Mihai, Maria

Pe 21 ianuarie am fost la Galați pentru a participa la demo-ul organizat de echipa Thobor din Tecuci, județul Galați. Nu ne așteptam sa fim primiți cu atât entuziasm. Totul a fost bazat pe tema serialului popular “Wednesday”, cu mascote, elemente de recuzită, spectacole, locuri unde să facem poze și mult mai multe.

Ne‑am descurcat minunat reușind să terminam toate meciurile pe locul 1. Am interacționat cu majoritatea echipelor care au participat, legaând în special prietenii cu ByteForce și RoSophia, echipele din Galați, cu care am jucat in alianță, câștigând astfel Winnig Alliance Captain alături de RoSophia. În cadrul demo‑ului am cobncurat alături de echipele RoSophia, ByteForce, iClass, roLERbot, Quasar Robotics si STIM DC.

 

 

Am făcut poze și am împărtășit experiențele acestui sezon. Câte un membru din fiecare echipă și-a lăsat “semnătura” pe un afiș realizat de gazde. Thobor a organizat un concurs de mascote și a invitat și 2 trupe care au cântat în timpul pauzei de masă. A fost mai mult decat antrenament pentru regională, ne-am distrat de minune!

 

 

 

Leave a Comment